Voornemens voor 2014!

nog te lezen lijst januariDit zijn de boeken waar ik het nieuwe jaar mee ga beginnen. Op mijn ereader staat Retour Rantepao. Van een vriendin kreeg ik de tip ‘Verweesd of gewenst?’.  Het laatste boek wat ik heb aangeschaft bij de plaatselijke boekwinkel en uit de bibliotheek heb ik ‘Het smalle pad van de liefde’ meegenomen. Ik heb de Boerenoorlog ook aangevraagd, maar ik heb nog 24 wachtenden voor me. Misschien moet de bibliotheek in Rotterdam wat extra exemplaren aanschaffen. Feitelijk kunnen alle titels direct op de lijst van de uitdaging ‘Ik Lees Nederlands 2014’ want alle boeken zijn oorspronkelijk geschreven in het Nederlands.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s