Bloglovin

In de wereld van het bloggen, vind ik bloglovin een makkelijke manier om blogs van andere boekenliefhebbers, christenen en vrienden te overzien.  Nu ik mijn eigen blog wil claimen op bloglovin, moet ik de volgende link delen: dus vandaar dit berichtje, kijken of het werkt.

keep-calm-and-follow-me-on-bloglovin-3

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11616009/?claim=db8afx9ah9t”>Follow my blog with Bloglovin</a>

2 gedachten over “Bloglovin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s