Bookazine: Het licht van de zee

Afbeelding

Dit zag ik van het weekend in de winkel: de nieuwe Libelle Bookazine ‘Het licht van de zee’ van M.L. Stedman. Een aanrader van mij betreft. Een compleet boek voor slechts € 2,99. Ik vond het een prachtige roman, zie hier mijn recensie. boeken in een tijdschriftVorige maand kocht ik ‘Het zwijgen van Maria Zachea’. Als Libelle zulke goede titels uit blijft brengen, wordt ik abonnee. Zeg nou zelf zo’n buitenkans, voor nog geen 3 euro een compleet boek! Binnenkort ga ik het boek van Judith Koelemeijer lezen en zal ik jullie laten weten of het lezen van een boek in tijdschrift echt een succes is. Het lijkt me nu al handig om mee te nemen op vakantie, naar het zwembad en dergelijke. Overigens heb ik op zolder al jaren ‘Kantelkind’ van Guurtje Leguijt liggen. Op een of andere manier ben ik er nog niet aan toe gekomen, terwijl het tijdschrift al zeker twee keer mee geweest is als vakantielectuur.  Tijd voor mooi weer en tijdschriften in de tuin!

Wat is jullie ervaring met een Bookazine?

Eén gedachte over “Bookazine: Het licht van de zee”

  1. Als dit werkelijk een mooi boek is, ik ga het lezen en er volgen meer uitgaves, koop ik ze direct voor mijn moeder: zij leest graag, maar kan een boek niet lang vasthouden (reuma)

Reacties zijn gesloten.