zoek de verschillen!

zoek de verschillenZomaar even tussen door, soms zie je een (deel) van boekcover en dan denk je, maar die heb ik toch al eens eerder gezien.

De net uitgekomen roman van Erica James De zomer aan het meer heeft wel wat weg van Jij een roman over vrouwenvriendschap van Mance ter Andere, die jaren geleden al is verschenen bij uitgever Mozaïek.

De zomer aan het meer gaat over Floriana die een onverwachte uitnodiging voor een bruiloft van haar beste vriend, die ooit haar liefde afwees. Terwijl ze daarover nadenkt, let ze niet goed op het stadsverkeer en wordt ze aangereden. Twee wildvreemden schieten te hulp,  Adam, een knappe, rijke projectontwikkelaar wiens relatie aan het stuklopen is, en Esmé, een intelligente voormalige bibliothecaresse met een geheimzinnig verleden. Er ontstaat een hechte vriendschap. De bruiloft is aan het Comomeer en ze besluiten er met zijn drieën naar toe te reizen. Het lijkt mij een heerlijk zomerboek om te lezen!

In Jij draait het ook om vriendschap, maar dan toch heel anders. Tjitske, die weduwe is geworden, moet ook aan de slag met haar verleden, na een moeizaam huwelijk. Ze ontdekt een zuivere liefde voor haar collega en hartsvriendin Heleen. Maar daar is niet iedereen blij mee…

Welke cover past beter bij het verhaal?  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s