Boekencommentaar van oktober 2014

De maand oktober is voorbij en ik ben best tevreden over de stapel boeken die ik heb gelezen. Niet alleen vanwege het aantal zes stuks in totaal, maar ik deelde ook nog eens veel sterren uit. Bovendien was het al met al behoorlijk gevarieerd qua genre, thema en stijl.  Als ik ze één gezamelijk woord zou moeten meegeven dan is het zoektocht

Behalve de Bijbel in Gewone Taal (ik had hem al gereserveerd voordat ik besloten had om geen nieuwe boeken te kopen in de maand oktober) heb ik geen nieuwe boeken gekocht. Er zijn mensen die via de zoekopdracht recensie Bijbel in Gewone Taal op mijn blog zijn terecht gekomen. Nu we hem bijna een maand dagelijks gebruiken, kan ik binnenkort mijn ervaringen bloggen. Verzwegen moeder was een leesexemplaar van de uitgever en verder ben ik deze maand vooral goede maatjes geworden met ‘mijn menu’  van de bibliotheek. Als ik een interessant boek voorbij zag komen tikte ik hem gelijk in de zoekbalk van de bibliotheek om hem vervolgens te reserveren. Sommige boeken zoals ‘Gebed zonder eind’ en ‘Ze noemden me duivelskind’ had ik verrassend vlug in huis en ik denk zelfs dat ik de eerste lezer van die boeken was.

Wat was het mooiste boek wat jij afgelopen maand hebt gelezen?

6 gedachten over “Boekencommentaar van oktober 2014”

 1. Ik vind het zoooo jammer dat het reserveren bij mijn bieb geld kost tegenwoordig, ik reserveerde ook veel titels.

  Ik vond Heilbrons hel van Jannetje Koelewijn het mooiste boek dat ik las deze maand.

  1. Dat is inderdaad balen. Dat roept een idee op van een marktonderzoek, waar ben je als lener het beste af? Misschien heeft de consumentenbond het al eens gedaan #interessant

   1. Maar wissel je dan? Het lijkt mij erg lastig om lid te zijn van een bibliotheek die niet in de nabijheid van je eigen stad/dorp ligt?

  2. Dat is wel jammer zeg Sandra. Hier kost het niks (heb een medium abbo) en de boeken kunnen bijvoorbeeld uit een bieb komen die ergens anders in de provincie staat. Zo hoef je niet zo lang op je boek te wachten.

 2. Hi Antoinette & Sandra, goed punt! Hier hebben we helaas geen onderzoek naar gedaan. De meeste materialen leent u als lid van de bibliotheek gratis. Voor sommige materialen moet u leengeld betalen.
  Tegen een kleine vergoeding kunt u boeken en andere materialen reserveren. Dit verschilt per bibliotheek.

  Gr,

  Ravi
  Team Social Media
  Consumentenbond

Reacties zijn gesloten.