Boek in beeld: Boeksurprise

Normaal gesproken zou ik vandaag een boektrailer laten zien, maar het boek wat ik net uit heb, heeft nog geen video en hoe actueel ook, ik heb op dit moment geen tijd om Ongrijpbaar van Bianca Nederhof te lezen te lezen. Toen dacht ik waarom niet alvast een voorproefje van mijn boeksurprise in december? Het sinterklaasjournaal is ook al begonnen dus… Nog twee nachtjes slapen, dan lees je er alles over op dit blog.

2 gedachten over “Boek in beeld: Boeksurprise”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s