Boeksurprise: win een boek, welke zou je kiezen?

Dit jaar organiseer ik een boeksurprise. Uit mijn boekenkast heb ik vier mooie titels gepakt en die geef ik weg aan de lezers van dit blog. Maar in de stijl van het jaar, doen we natuurlijk wel een beetje geheimzinnig. De vier titels lenen zich om prachtige surprises te maken met papier maché, gips, grote kartonnen dozen enzovoort, maar daarvoor ontbreekt mij de tijd. Bovendien wordt het verzenden van de surprise dan ook wat ingewikkeld, dus wat heb ik gedaan? Ik heb de boeken ingepakt met wat trefwoorden. Dit is de kans om je compleet te laten verrassen door een goed boek, titels die ik aan iedereen durf uit te delen. (Vertrouw maar op mijn oordeel). Dit zijn de boeken:

Boeksurprise 1

boeksurprise 1 nl roman

Psychologische roman: Hoe genees je van verdriet? Nederlandse schrijfster 

Boeksurprise 2

boeksurprise 2 romanvs

Mix van genres:  je erft een huis en de kans om je leven over te doen (vertaald uit het Engels)

Boeksurprise 3

boeksuprise 3 roman nl

Roman & Verhalenbundel in één – Nederlandse schrijfster

Boeksurprise 4

20141113-124340-45820038.jpg

Nederlandse thriller over de kracht (houdbaarheid) van vergeving

Hoe doe je mee?

Laat  voor 1 december een reactie achter op dit bericht of op de facebookpagina van Antoinettes Boekencommentaar en geef aan welk boek je graag wilt hebben.  (Als je voor het eerst op dit blog reageert, moet je reactie wachten op moderatie, maar dan is dat gelijk geregeld voor als je in de toekomst mee wilt praten op mijn blog.) Je kunt ook meedoen door het invullen van het contactformulier onderaan dit bericht, dan komt de mal direct bij mij binnen (en staat jouw naam niet op de blog of facebook)

Voor extra winkansen; deel deze actie via twitter @jars72  of deel het bericht van de facebookpagina van Antoinette’s Boeken Commentaar.  (Je krijgt dan een dubbel lootje bij deze boeksurprise.)

Tip: like de facebookpagina of volg me op twitter, wie weet komen daar nog aanwijzingen voorbij.

Natuurlijk mag je raden naar de titel, maar dat is geen voorwaarde. Misschien wel leuk als je dit bericht deelt met vrienden die dat boek graag willen lezen. Ik ben benieuwd of jullie denken te weten wat ik heb ingepakt. Meedoen aan deze boeksurprise kan tot maandagmiddag 1 december tot 17:00

Elke naam vul ik op een lootje en op maandagavond 1 december gaan mijn kinderen lootjes trekken. De winnaars worden maandagavond 1 december bekend gemaakt op dit blog en krijgen bericht om hun adresgegevens (in Nederland) voor 5 december door te geven. Op die manier maak je kans om dit jaar een extra cadeau te krijgen met Sinterklaas!

Succes!

7 gedachten over “Boeksurprise: win een boek, welke zou je kiezen?”

  1. Wat een leuk idee zeg.
    Steeds als ik je blog lees, wordtmijn leesverlanglijst langer…ik kies verrassing 4

    1. Ik had al een boeklootje voor je gemaakt, op het reactieformulier had je boek 4 aangegeven 😉 Komt goed vanavond weten of je een van de gelukkigen bent!

Reacties zijn gesloten.