De winnaars van de boeksurprise

IMG_230985 lootjes in een bak. Mijn oudste zoon doet er op de valreep ook nog een briefje bij met zijn naam. Lekker schudden, voor de zekerheid in de grote zak van Sinterklaas en dan weer in de bak. Om de beurt trekken de jongens een lootje.

De eerste gelukkige is Gerda van Drunen, zij koos boeksurprise 2

daarna viel het lot op Nel Aanhane, zij koos voor boeksurprise 4

Toen kwam het lootje van Pierre Peeters uit de bak, hij koos voor boeksurprise 3.

Tot zover ging alles goed. Daarna trok L het lootje van T, niet te geloven hé? Vervolgens werden er maar liefst vijf lootjes getrokken van liefhebbers die ook boek 4 op hun verlanglijstje hadden staan. Dat was niet zo verwonderlijk, want de thriller is verreweg het meest gekozen. Maar boeksurprise 1, de psychologische roman was ook populair en uiteindelijk  is Thea daarvan de winnaar.

De winnaars krijgen een bericht met het verzoek voor hun adresgegevens. Dan komt de boeksurprise zo gauw mogelijk in hun schoen. Heel veel plezier met jullie boeken.

en de anderen  heel erg bedankt voor het meedoen!

Op verzoek bij deze de onthulling van de boeksurprise:

Boeksurprise onthuld

7 gedachten over “De winnaars van de boeksurprise”

  1. Gefeliciteerd allemaal en veel leesplezier! Ik ben benieuwd welke boeken verstopt zitten onder dat papier!

  2. Dank je wel!! De mail is beantwoord 😉 ik ben superblij een van de winnaars te zijn, joepie (doet even een dansje). Alle andere winnaars, ook gefeliciteerd!!

  3. Ben er zo blij mee! 🙂 Heel hartelijk bedankt Antoinette en ik stuur gauw een mail en zie het boek met het mooie verhaal graag tegemoet! Ook de andere winnaars gefeliciteerd en veel leesplezier gewenst!

  4. Ik heb het boek uit en het is een prachtig verhaal en ook de waarheid als je het verhaal op je in laat werken.

    1. Fijn Gerda, dat je zo’n plezier van het boek hebt gehad. Bedankt dat je het nog even laat weten, het is altijd mooi als een boek op een goede plek terecht komt

Reacties zijn gesloten.