Mijn boekadvies uit 2014

Wat had het NRC een mooie boekenslang, boekenkeuzeboom gemaakt, aan het begin van het boekenseizoen dit najaar. Dat wil ik ook voor mijn blog. Maar zoals met zoveel mooie creatieve ideeën; het is gemakkelijker gezegd, dan gedaan.  In eerste instantie had ik 30 titels genoteerd, die een mooie afspiegeling bieden van wat er in 2014 op dit blog besproken is. Na twee uur stoeien met de opmaak, heb ik er een punt achter gezet. De besluitboom is dus verre van volledig, maar bevat zeker een aantal van mijn aanraders van het afgelopen jaar.

Antoinette's boekadvies

klik op de afbeelding voor een grotere versie: voor meer informatie over de titels kijk in in overzicht van de recensies.

waar kom jij op uit?

7 gedachten over “Mijn boekadvies uit 2014”

  1. Wauw, wat een mooi werk heb je geleverd. Mijn complimenten, het lijkt me niet makkelijk om te maken inderdaad. Wat is het beste/mooiste/leukste boek dat je in 2014 gelezen hebt?

    1. Er staat een overzicht in de zijbalk van mijn blog. Volgens mij vinden boekliefhebbers het moeilijk om zich te beperken tot 1 boek 😉

Reacties zijn gesloten.