Blog Hop #8: Winacties met boeken die je niet leuk vindt

Toen ik vanmorgen een link nodig had voor mijn terugblik op één jaar bloggen, zag ik deze Blog Hop op Craving Pages en de titel triggerde mij, want de twee boeken dit ik dit jaar gewonnen heb, vind ik eigenlijk niet leuk genoeg om in de boekenkast te zetten, dus waarom zou ik daarmee geen winactie organiseren?

Het gaat om ‘Smoske, de neushoorn die er geen zin in had‘  en ‘De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar’. Een commentaar op het laatste boek volgt maandag, hoewel ik me afvraag of dat nodig is, want er is een heuse hype geweest rond deze roman. Beide boeken heb ik overigens beloond met 3 sterren, dus echt slecht vind ik ze niet, maar ik zal ze geen tweede keer lezen.

Ik weet niet of daarmee de vraag van Joany beantwoord is. Op dit blog heb ik nog maar één keer eerder een winactie/give-away georganiseerd, met boeken waarvan ik zeker wist dat ik er mensen blij mee kon maken. Boeken die ik wil recenseren en weggeven moeten wel bij dit blog passen, (maar dat kan ook na een kritische recensie). Bovendien het is leuk als een boek uiteindelijk bij een lezer komt die er blij mee is en zich niet ergert aan een vloek, in plaats van dat het staat te verstoffen op een plank.

Dus als je dit jaar nog geen geluk hebt gehad bij de winacties rond Smoske of Fikry, dan is nu je kans! Laat een reactie achter en vertel naar welk boek je het meest nieuwsgierig bent en waarom?

 • De winactie loopt tot zaterdag 3 januari 2015.
 • Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Boek wordt alleen opgestuurd naar een adres in Nederland.

Veel succes!

en Joany bedankt voor het organiseren van de Blog Hop!

bloghop1

10 gedachten over “Blog Hop #8: Winacties met boeken die je niet leuk vindt”

 1. Ik doe graag mee voor Fikry want veel over gehoord en gelezen. En nog niet gewonnen, gelezen of geleend via bieb maar vaak genieg geprobeerd voor dit werk.
  Ik waag dus graag een kans via jouw blog.

 2. Ik doe heel graag mee voor Fikry, omdat het mij een mooi boek lijkt na wat ik er over heb gelezen en heel nieuwsgierig ben hoe het verder gaat met de zaak en zijn leven 😉

   1. Qua inhoud waarschijnlijk niet Antoinette, maar ben heel nieuwsgierig naar jouw mening…wat vind jij van het boek…was het een plezier om het te lezen…was het einde wat je er van verwachtte/hoopte of is het een eind waar je met verwondering naar hebt gekeken ?

 3. Ik doe mee voor Smoske, het schijnt een ontzettend grappig boek te zijn en ik kan wel wat lach gebruiken.

 4. Beide boeken ken ik (nog) niet. Ik ga voor Smoske. De titel intrigeert me. Wat is dat met die neushoorn? Waarom heeft hij er geen zin in? Geen idee! Ik laat me graag verrassen!

 5. Graag doe ik nog mee voor Smoske, Antoinette! Hoe krijgt iemand een neushoorn en een ANWB-alarmcentrale in een en hetzelfde boek bij elkaar geschreven? Ik zou het graag ontdekken…

 6. Graag maak ik kans op ‘De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar’ alweer een tijdje geleden heb ik dit boek op veel blogs voorbij zien komen en ik ben nog steeds nieuwsgierig naar het boek, daarom maak ik graag kans.

Reacties zijn gesloten.