Winactie: Water Walker

winactie Water Walker Ted DekkerIn samenwerking met uitgever Kok mag ik twee exemplaren van de thriller Water Walker van Ted Dekker verloten. Meedoen is makkelijk, laat een reactie achter bij deze winactie en vertel waarom jij Water Walker wil lezen. Je kunt je reactie ook achterlaten op de facebookpagina van Antoinettes Boekencommentaar.

Lees hier wat ik van het boek vind of begin alvast in het eerste hoofdstuk!

  • De winactie loopt tot zaterdag 28 februari  2015 23:59 uur
  • Winnaars worden op dit blog en op facebook bekend gemaakt en gevraagd om dan hun adresgegevens door te geven.
  • Delen en twitteren over deze winactie is leuk!

Veel succes!

Reageer:  waarom zou jij Water Walker willen lezen?

14 gedachten over “Winactie: Water Walker”

  1. Lopen over water. alleen de titel roept al op dat je het boek zou willen lezen. Na verder gelezen te hebben zou ik het helemaal graag willen lezen.

    1. Anniette, hier in Rotterdam zijn de boeken van Ted Dekker gewoon te leen in de bibliotheek, als het niet lukt met winnen, kun je hem misschien alsnog aanvragen.

  2. Nou ik ben heel nieuwsgierig geworden, in elk geval staat hij nu ook op m’n “te lezenlijst”

  3. Via via hier gekomen. Wat een verrassing om over nieuwe boeken van Ted Dekker te lezen! Ik heb heel wat van hem verslonden en ik ben dus ook razendbenieuwd naar deze serie! Ik ga je volgen…nieuwe boeken tips zijn altijd welkom en je recensies zijn fijn om te lezen.

  4. Ben ooit in één boek van Ted Dekker begonnen (samen met Tosca Lee geschreven), maar dat vond ik maar een raar verhaal. Zou dit boek me wel kunnen boeien??? Mijn broers zijn groot Ted Dekker fans, dus aan hen doorgeven kan altijd 😉

Reacties zijn gesloten.