Boekencommentaar zomer 2015: reizen met boeken

Het is weer voorbij die mooie zomer. Zonder dure vakantiereizen heb ik toch nieuwe steden, eenzame gebieden en andere landen ontdekt. Voor weinig geld kan dat door te reizen met een boek. Dit zijn mijn ‘aanbiedingen’ van de laatste tijd:

Reis in een boek Donkerland

Reis in een boek Toulouse

Reis in een boek Afghanistan

Reis in een boek Birk

(klik op de afbeelding voor meer informatie of een recensie van die bestemming)

Het mooie van boeken is niet alleen dat je naar andere landen kunt reizen, maar ook terug in de tijd of in de toekomst, want nu ik toch bezig ben, een waanzinnige ruimtereis maak je met Het Boek van Wonderlijke Nieuwe Dingen.

Overigens heb ik behalve romans deze zomer ook veel gelezen over hechting en opvoeding. Nu de school weer is begonnen, zal ik binnenkort ook over deze leeservaringen bloggen. Ondertussen zijn er weer nieuwe leesexemplaren binnengekomen, dus het wordt de hoogste tijd dat ik de draad weer oppak. Volgende maand verschijnt er weer een gewoon maandoverzicht. Bovendien komt er deze maand een leuke winactie 😉

Naar welke land zou jij het liefst afreizen met een boek?

One thought on “Boekencommentaar zomer 2015: reizen met boeken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s