Give away – Café Wonder

Er zijn wel een paar redenen waarom ik juist Café Wonder, dit heerlijke boek van Max Lucado e.a. wil weggeven aan mijn volgers.

 1. Het is een makkelijk te lezen boek
 2. er is een belangrijke rol weggelegd voor een blog
 3. er is aandacht voor een wereld achter onze zichtbare wereld

maar ik wil er wel wat voor terug. Ik heb zowel op mijn blog (via wordpress of email) als op facebook bijna 100 volgers. Als het er 100 zijn dan, ga ik 2 exemplaren van Café Wonder weggeven.

 1. Je maakt kans als je deze blog volgt, waarbij je op de hoogte blijft van boeken die ik moeite waard vindt om door te geven. (klik voor het volgen van deze blog op de knop rechtsboven in, daar kun je ook controleren of je dit blog al volgt. Of like de Facebookpagina van Antoinettes Boekencommentaar)
 2. een reactie achterlaat
 3. Winkansen worden verdubbeld als je dit blog deelt of op andere manier mijn blog via facebook promoot.

Volgende week vrijdag 11 september 2015 maak ik de winnaars bekend en vraag ik of ze hun adresgegevens willen doorgeven, zodat ik  Café Wonder kan opsturen. Een exemplaar wordt verloot onder de reacties op het blog en één wordt verloot onder de reacties op Facebook.

Doe je mee?

17 gedachten over “Give away – Café Wonder”

 1. Leuke actie! Ik ben benieuwd naar het boek en doe dan ook graag mee. Ik volgde je blog al via WordPress en heb je tweet over deze actie geretweet.

 2. Tot nu toe ken ik je blog nog niet. Het lijkt me boeiend om te lezen, aangezien ik zelf ook veel boeken lees. De roman van Max Lucado staat al op mijn verlanglijstje, dus het lijkt me helemaal leuk om het boek te winnen!

 3. Ik ben een echt ‘leesbeest’ en lees je blog regelmatig.
  Ik heb je bericht gedeeld op facebook en ben daar volger geworden.
  Graag doe ik mee aan de winactie voor Lucado’s boek!
  Veel succes met je blog!
  Arja

 4. Ik ben al lang lid van je blog en mijn aandacht trok gelijk de naam Max Lucado.(heb speciaal verhaal daarover hoe ik in contact kwam met de naam en schrijver Max Lucado, maar wil je dat weten dan even in pb ) Heb het eerste hoofdstuk van Café Wonder al gelezen en mijn tweede naam is heel toevallig Sophia die dit koffiehuis is begonnen. Natuurlijk deel ik dit van harte aan anderen op facebook, twitter en mocht ik het boek winnen dan zet ik het als gastlezer een recensie op de blog van mijn dochter http://www.stephanievandrunen.nl/ (mag nog meer recensies van boeken erop zetten en dat zal ik ook zeker doen)
  Het lijkt me een prachige roman dus ik doe graag mee!

  1. Je maakt me nieuwsgierig Gerda, voor persoonlijke verhalen kun je altijd een berichtje sturen via contact, dat komt direct in mijn postvak en bedankt voor het delen

 5. gedeeld op facebook,twitter,pinterest en google +. ook je pagina vind ik leuk gedaan en ben zeer benieuwd naar dit boek

 6. Wauw wat leuk!! Lijkt me een heel leuk boek :). Ik maak heel graag kans. Als jij zegt dat het een leuke boek is zal dat wel zo zijn, want ik heb al vaker een boek gekocht/geleend op jouw aanraden😊! Fingers crossed🙏

Reacties zijn gesloten.