Uitslag Give Away

Vorig week vrijdag besloot ik twee exemplaren van Café Wonder weg te geven aan de lezers van mijn blog. In ruil daarvoor wilde ik nieuwe volgers van mijn blog of facebookpagina. Dat is gelukt! Welkom alle nieuwe lezers en liefhebbers van mijn blog. Ik wil iedereen bedanken voor jullie enthousiaste reacties, complimenten en het promoten van dit blog. Afgelopen week hebben jullie al kunnen zien hoe gevarieerd dit blog is, non-fictie, opvoeding en geloof tot een prachtige literatuur dichtbij huis en daar gaan we natuurlijk mee verder. De velen namen heb ik ingevuld op namenloten.nl en van iedereen die gedeeld heeft heb ik de naam 2 x ingevoerd. En de winnaars zijn:

IMG_2942.JPG

IMG_2943.JPGs

Florianne & Edith heel veel plezier met het boek, jullie krijgen het binnenkort. Voor alle anderen dit najaar mag ik een winactie organiseren van uitgeverij Kok, dus binnenkort nieuwe kansen.

One thought on “Uitslag Give Away”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s