Nominaties CLO prijs 2016

Gisteren heeft het Christelijk Literair Overleg vijf boeken genomineerd die kans maken op de CLO juryprijs 2016. Deze prijs is voor schrijvers die het christelijk geloof een positieve betekenis geven in hun boek en tegelijk literaire kwaliteit nastreven.  Deze keer heb ik al vier van de vijf boeken gelezen en gerecenseerd op dit blog, dus je begrijpt wel dat dit een prijs is die ik een warm hart toedraag.

De genomineerden zijn:

De CLO Literaire Juryprijs wordt uitgereikt  op zaterdag 19 maart tijdens de jaarlijkse CLO-literatuurdag, in de Cultuurfabriek in Veenendaal. Voor meer info:www.christelijkliterairoverleg.nl

Ik ga snel beginnen in Rose, zo dat ik dit jaar mee kan denken met de jury. Wat een mooie boeken! Het  wordt nog lastig om een keuze te maken.

Wat is jullie favoriet?

 

Eén gedachte over “Nominaties CLO prijs 2016”

  1. Ik heb ze allemaal niet gelezen, maar Vonne van der Meer vind ik een fijne schrijver en de thematiek van ‘Winter in Gloster Huis’ spreekt me erg aan.

Reacties zijn gesloten.