Mijn leesweek #1949 Het eind in zicht

Vorig jaar begon ik deze rubriek om elke week een stukje te schrijven over wat ik gelezen had, zodat ik een stok achter de deur had om te blijven bloggen. Nu tik dit bericht op mijn laptop waar nog recensies zijn opgeslagen die ik niet geplaatst heb. De laatste tijd heb ik teveel gelezen. Dat kan ook? Nou als ik met mensen iets ervaar wat op een waanwereld uit een roman van Rob van Essen lijkt te komen, dan denk ik van wel. Natuurlijk hebben we allemaal als lezers wel iets van herkenning in wat wij lezen, maar ondertussen veroorzaken ideeën uit de romans losse eindjes in mijn hoofd, zodat het daar een echte warboel lijkt.  Ik ga ermee stoppen.

Lezen is voor mij echt een heerlijk tijdverdrijf en recensies schrijven een manier om wat ik gelezen heb, te verwerken. Het is ook wel de weg van de minste weerstand. Schrijven over boeken is makkelijker dan mijn eigen ideeën voor een roman uitwerken. Ik wil daar in 2020 tijd voor maken.

Nu ik deze week die beslissing genomen heb, voelt het raar om mij alsnog druk te maken over dit blog, maar de opgeslagen recensies plaats ik, omdat ik deze boeken de moeite waard vind en jullie nog wat hebben om naar uit te kijken. Ik sluit af met een jaaroverzicht.

Alle volgers en lezers van dit blog bedankt. Het was leuk om op deze plek onze liefde voor boeken te delen!

6 gedachten over “Mijn leesweek #1949 Het eind in zicht”

  1. Bedoel je nou dat je helemaal stopt met bloggen? Dat zou ik erg jammer vinden 😦 Dus ik hoop stiekem dat je een andere vorm vindt die wel past, om positieve leeservaringen te delen.
    Een eigen roman is wel heel spannend. Heb je ook hulp of ga je je er eerst alleen op storten?

    1. Tja ik snap wel dat het jammer is. Ik blijf wel actief op Hebban & Twitter en dus zal mijn boekencommentaar toch wel ergens te vinden zijn.

  2. Beste Antoinette, oh wat ongelofelijk jammer dat je stopt!!! Ik zal het erg missen! Maar veel succes met je roman!
    met vr gr Corrie Verrips

  3. Ach Antoinette wat jammer vind ik dat. Ik hoop dat je de rust kan vinden die je nodig hebt voor je eigen roman. We blijven elkaar op Twitter wel vinden mag ik hopen.

  4. Jammer dat je stopt, ik heb je met veel plezier gelezen. Ik hoop, dat je hier misschien nog eens updates gaat doen als het vlot met je boek ? Heel veel succes en schrijfplezier in elk geval !

Reacties zijn gesloten.