Besproken boeken

Op mijn blog staan zeker 210 commentaren die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Ik vind het leuk om een boekcommentaar te schrijven en zo woorden te geven aan mijn leeservaring. Hoe ik tot mijn oordeel over een boek kom, kun je lezen in de post ‘boeken in sterren’. Om een idee te krijgen van wat ik allemaal lees, heb ik de boeken ingedeeld in verschillende categoriën.  Je kunt ook gebruik maken van de tagwolk aan de linkerkant. Veel plezier bij het zoeken van een boek wat bij je past!

Een overzicht van recensies ingedeeld op auteur

Adoptie

Leven als christen

Christelijke romans

Historische romans

Nederlandse literatuur

Romans uit de rest van de wereld

Uitgelezen Rotterdams

Zuid-Afrika

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

meer over boeken zeggen