Zythromax
 • Klasse: Antibiotica
 • Actieve ingredient: Azitromycine
 • Type medicijn: Generiek
 • Farmaceutische vorm: Tablet
 • Dosering: 100/ 250/ 500/ 1000mg
 • Betaling: VISA, MasterCard
 • Prijs: vanaf €30.58

Zythromax (Azitromycine) Tabletten kopen

Azitromycine is een medicijn dat wordt toegepast voor de behandeling van bacteriële infecties. Ondanks dat het door de FDA is goedgekeurd voor diverse bacteriële infecties, wordt het veelvuldig toegepast voor de behandeling van chlamydia en gonorroe. Azitromycine tabletten worden wereldwijd erkend als de standaard therapie met meer dan twee decennia aan praktijkervaring.

Azitromycine is beschikbaar als een generiek geneesmiddel en kan significant goedkoper zijn in vergelijking met de versie van het merk. Als u Azitromycine voor menselijk gebruik online koopt, kunt u de prijs nog meer reduceren. Tenzij er een specifieke reden is waarom u het merkgeneesmiddel nodig heeft, zal het generieke medicijn een betere waarde zijn.

Uw welzijn is onze grootste zorg. Als u Azitromycine zonder recept via deze Online Apotheek koopt, zult u profiteren van de combinatie van het ontvangen van hoogwaardige tabletten en het gemak van de bestelprocedure. U kunt Azitromycine bij onze apotheek kopen tegen grote besparingen.

We controleren alle bestellingen vóór de afhandeling om enige vorm van fraude of illegale activiteiten te voorkomen. Of u nu winkelt vanaf een telefoon, computer of tablet, beveiligingsprotocollen beschermen alle persoonlijke en financiële gegevens. We zijn uw betrouwbare online apotheek voor tabletten, beschikbaar wanneer het u uitkomt.

Belangrijkste redenen om Azitromycine online te kopen

In deze digitale eeuw is het eenvoudiger geworden voor patiënten om medicijnen online zonder recept te bestellen en ze discreet verpakt te ontvangen. Een e-apotheek zoals de onze maakt dit proces naadloos door deze medicijnen online aan te bieden. Wij zijn toegewijd om onze patiënten kwaliteitsvolle, veilige medicijnen te leveren tegen betaalbare prijzen, en bovenal zorgen wij ervoor dat hun gezondheid en welzijn onze topprioriteit zijn.

Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom u zou moeten overwegen om goedkope Azitromycine te kopen:

 • Garantie voor de laagste prijs: Ons online platform garandeert gewaardeerde klanten de laagste prijzen voor receptvrije pillen.
 • Eenvoud in gebruik: Het bestellen van medicijnen online is eenvoudig. Onze website is uiterst gebruiksvriendelijk.
 • 7 dagen per week beschikbaar: Bestel met gemak elke dag van de week!
 • Veilige levering: Uw bestelling wordt probleemloos op uw adres afgeleverd.
 • 100% Veilige Transacties – SSL
 • Gecodeerd: De gegevens van de klant blijven veilig.

Wij accepteren Visa, MasterCard, en Paypal als betaalmethoden. De beveiliging van uw Persoonlijke Informatie is van het grootste belang voor ons. We hebben een reeks maatregelen geïmplementeerd (zoals technische, contractuele en administratieve beveiligingsmaatregelen) om de Persoonlijke Informatie die we verzamelen te beschermen. Met hoge kwaliteit Azitromycine tabletten en uitstekende klantenservice, voldoet onze apotheek aan alle criteria die men zoekt bij het kopen op een online platform.

Azitromycine, het actieve ingrediënt in dit geneesmiddel, behoort tot een klasse van geneesmiddelen die macrolide-antibiotica worden genoemd. Deze tabletten zijn door de FDA goedgekeurd voor gebruik bij mensen voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties. Het werkt door bacteriële groei te stoppen, wat uiteindelijk leidt tot hun vernietiging.

Deze medicatie wordt gebruikt voor de behandeling van:

 • Bacteriële sinusitis
 • Faryngitis
 • Gemeenschap-verworven pneumonie
 • Infecties van de huid en weke delen
 • Gonorroe
 • Chlamydia-infecties

Voor mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem is behandeling van bacteriële infecties essentieel om het risico op het ontwikkelen van een ernstige of levensbedreigende infectie te verkleinen. Een bacterie is een micro-organisme dat leeft in en op het menselijk lichaam. Sommige bacteriën zijn gunstig, maar anderen kunnen ziekten veroorzaken.

Uit gepubliceerde gegevens van klinische proeven blijkt dat orale tabletten net zo effectief zijn als andere beschikbare behandelingen. Azitromycine tabletten zijn een optie voor de behandeling van bepaalde infecties, vooral bij mensen bij wie andere behandelingen niet effectief zijn geweest.

Indien correct toegepast, is het een uiterst effectieve behandeling van bacteriële infecties. Dit betaalbare en alom verkrijgbare medicijn wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie vermeld in de lijst van essentiële geneesmiddelen voor verschillende bacteriële ziekten. In onze apotheek kunt u Azitromycine tabletten kopen.

Hoe Azitromycine Werkt

Azitromycine is een antibioticum met een breed werkingsspectrum. De werkzame stof, azitromycine, verstoort de eiwitproductie van bacteriën door zich te binden aan de ribosomen van de bacterie. Men gelooft dat het werkt door de groei van de bacterie te vertragen of zelfs te stoppen.

Hoe Azitromycine Werkt

Bij mensen beïnvloedt azitromycine de bacteriën in het lichaam zonder nadelige effecten op menselijke cellen.

Dosering

Dit geneesmiddel is beschikbaar als orale tabletten in de doseringsvormen van 250 mg, 500 mg, en 600 mg. De dosering van het geneesmiddel hangt af van uw ziekte en uw algemene gezondheid. Hier volgen enkele algemene richtlijnen voor dosering:

 • Bacteriële sinusitis: 500 mg eenmaal daags gedurende 3 dagen.
 • Faryngitis en tonsillitis: 500 mg als eenmalige dosis op de eerste dag en vervolgens 250 mg eenmaal daags op de dagen 2 tot en met 5.
 • Gemeenschap-verworven pneumonie: 500 mg eenmaal daags gedurende 3 dagen.
 • Infecties van de huid en de weke delen: 500 mg als eenmalige dosis op de eerste dag en vervolgens 250 mg eenmaal daags op de dagen 2 tot en met 5.

Apothekerstips voor Azitromycine

 • Consumeer de tablet op een lege maag, vergezeld van een vol glas water. Het nuttigen van de medicatie met voedsel kan de effectiviteit ervan beïnvloeden.
 • Als u de tablet gebruikt om een maaginfectie te behandelen, moet u na de behandeling een stoelgangtest uitvoeren. Dit is om te verifiëren dat de infectie volledig is verdwenen.
 • Voor personen die azitromycine gebruiken om een langdurige bacteriële infectie te behandelen, is het noodzakelijk om gedurende een langere periode regelmatig een dosis medicatie in te nemen. Bepaalde bacteriën kunnen vele jaren overleven en vereisen een consequente behandeling.

Bestel Azitromycine tegen de meest betaalbare prijs

Online apotheken dienen als een kosteneffectief alternatief voor het verkrijgen van de medicijnen die u nodig heeft. Als deel van onze missie om klanten de beste prijzen te bieden voor azitromycine, verkopen wij het tot 40% goedkoper dan de traditionele winkelprijs. Onze apotheek biedt een verpakking van Azitromycine 250mg aan voor €46.93. Azitromycine 500mg is ook erg populair - hier start de prijs per verpakking vanaf €67.95.

Bestel Azitromycine tegen de meest betaalbare prijs

De kosten van medicijnen variëren afhankelijk van de dosering en het aantal pillen in een pakket. Hoe meer pillen per pakket, hoe lager de prijs per tablet! Patiënten kunnen flink besparen door te kiezen voor de generieke versie (een kopie van een merknaam medicijn) van Azitromycine. Er is geen verschil in effectiviteit en veiligheid, maar het verschil in kosten kan aanzienlijk zijn.

Het controleren van medicijnprijzen lijkt misschien een tijdrovende taak, maar het is snel en eenvoudig! Nu kunnen we deze informatie direct, efficiënt en volledig online verstrekken – u hoeft niet langer de telefoon te pakken om de apotheek te bellen.

Onze website stelt klanten in staat om veilig Azitromycine tabletten te bestellen vanuit het gemak van hun eigen huis, in plaats van in lange rijen te staan bij de lokale apotheek. Koop de beste generieke Azitromycine via ons online platform.

Voordelen van Azitromycine

Als u een bacteriële infectie heeft geconstateerd, bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste behandeling om te herstellen. Azitromycine is een goed verdragen, zeer effectief medicijn! Bovendien is dit product een van de veiligste geneesmiddelen in de geschiedenis, dat op grote schaal wordt gebruikt over continenten en bij mensen van alle leeftijden voor de bestrijding van bacteriële infecties.

De positieve aspecten van Azitromycine voor mensen

 • Krachtig antibacterieel middel
 • Ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam
 • Werkt om bacteriën in het hele lichaam te verwijderen
 • Verbeterde absorptie van voedingsstoffen
 • Optimaliseert de algehele gezondheid.

Het antibioticum, dat als eenmalige orale dosis wordt ingenomen, is een effectieve behandeling voor vele bacteriële infecties bij zowel gezonde patiënten als veel patiënten met een HIV-infectie. Over de hele wereld wordt tijdens uitbraken van bepaalde bacteriële infecties azitromycine gedistribueerd en toegediend aan alle bewoners, gevangenen en personeel als een standaardpraktijk om uitbraken onder controle te houden. Azitromycine wordt gezien als het medicijn van de toekomst.

Azitromycine, een behandeling voor potentieel verwoestende bacteriële infecties, staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Als u besmet bent met de bacteriën die bepaalde infecties veroorzaken, is het wonderbaarlijk effectief. Laat ons uw bestelling voor Azitromycine opnemen!

Hoe kunt u Azitromycine zonder recept verkrijgen?

Hoe kunt u Azitromycine zonder recept verkrijgen

Wellicht bent u gewend geraakt aan het ophalen van uw medicijnen bij een fysieke apotheek, maar online apotheken kunnen een praktische en efficiënte optie zijn om de medicijnen te krijgen die u nodig heeft. Veel mensen zijn op zoek naar een betrouwbare online apotheek.

Azitromycine zonder recept

Klanten kiezen ons online platform vanwege het gemak en de onovertroffen klantenservice. De Azitromycine die we aanbieden is zonder recept, wat betekent dat u ze kunt aanschaffen bij een apotheek zonder doktersvoorschrift. Ze zijn veilig en effectief, mits u de instructies op de verpakking volgt.

Als u tabletten bij de e-apotheek koopt, betaalt u alleen voor het product zelf. Tegelijkertijd is een bestelling die via de site wordt geplaatst goedkoper dan een aankoop in de detailhandel. We bieden ook snelle verzending op bestellingen in heel Nederland. Uw medicijnen worden snel en veilig bij uw deur afgeleverd. We hanteren de hoogste veiligheidsnormen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Contra-indicaties

U mag dit medicijn niet gebruiken als u:

 • allergisch bent voor azitromycine of voor andere bestanddelen van het geneesmiddel;
 • lever- of nierziekte heeft;
 • kanker, HIV of AIDS, of andere aandoeningen die uw immuunsysteem kunnen verzwakken.

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met een voorgeschiedenis van, tijdens zwangerschap en borstvoeding. Azitromycine wordt in lage concentraties uitgescheiden in de moedermelk. Behandeling van moeders die borstvoeding geven, mag alleen worden overwogen wanneer het risico van uitgestelde behandeling voor de moeder groter is dan het mogelijke risico voor de pasgeborene.

Informeer uw arts over het gebruik van dit geneesmiddel voordat u een medisch onderzoek ondergaat. De resultaten van bepaalde tests (zoals bloed- of leveronderzoeken) kunnen door dit geneesmiddel worden beïnvloed.

Bijwerkingen

De medicatie komt met een reeks mogelijke bijwerkingen, waaronder lage bloeddruk, duizeligheid, lichthoofdigheid bij het opstaan, verergering van astmasymptomen, gevoelens van zwakte, verminderde eetlust, buikpijn, constipatie, trillingen, abnormale hersenfunctie, nek- en rugpijn, aanvallen, gewrichts- of spierpijn, snelle hartslag, zichtveranderingen en hoofdpijn. Meer ernstige reacties op het geneesmiddel kunnen allergische reacties, het Stevens-Johnson-syndroom en leverproblemen omvatten. Als u onverwachte bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw zorgverlener.

Azitromycine en alcohol

Beperk uw alcoholinname terwijl u Azitromycine gebruikt, omdat dit bepaalde bijwerkingen kan verergeren. Het combineren van alcohol met deze tabletten kan leiden tot misselijkheid en overgeven, hoofdpijn, slaperigheid, flauwvallen of verminderde coördinatie. Het kan u ook blootstellen aan het risico van interne bloedingen, hartproblemen en ademhalingsproblemen. Bovendien kan alcohol een medicijn minder effectief maken, of in sommige gevallen zelfs nutteloos. Het kan ook leiden tot het medicijn dat schadelijk of giftig wordt voor uw lichaam.

References

 1. Sweetman SC (Ed.). Martindale: the complete drug reference. London: Pharmaceutical Press, 2009.
 2. Product information Azitromycine, via: www.cbg-meb.nl, Medicine information bank.
 3. Andreani J, Le Bideau M, Duflot I, Jardot P, Rolland C, Boxberger M, Wurtz N, Rolain JM, Colson P, La Scola B, Raoult D. In vitro testing of combined hydroxychloroquine and Azithromycin on SARS-CoV-2 shows synergistic effect. Microb Pathog. 2020;145:104228.