Amoxil
 • Klasse: Antibiotica
 • Actieve ingredient: Amoxicilline
 • Type medicijn: Generiek
 • Farmaceutische vorm: Tablet
 • Dosering: 250/ 500/ 1000mg
 • Betaling: VISA, MasterCard
 • Prijs: vanaf €30.48

Amoxicilline (Amoxil) Tabletten kopen

Amoxicilline is een medicijn dat wordt gebruikt voor het behandelen van bacteriële infecties. Hoewel het door de FDA is goedgekeurd voor een verscheidenheid aan bacteriële infecties, wordt het vaak gebruikt voor het behandelen van infecties zoals sinusitis en keelontsteking. Amoxicilline tabletten genieten wereldwijde erkenning als standaardbehandeling, met meer dan twee decennia van klinische toepassing.

Amoxicilline is beschikbaar als een generiek geneesmiddel, wat aanzienlijk goedkoper kan zijn dan de merknaamversie. Wanneer u Amoxicilline voor menselijk gebruik online koopt, kunt u de kosten nog verder verlagen. Tenzij er een specifieke reden is waarom u het merkgeneesmiddel nodig heeft, zal het generieke medicijn meer waar voor uw geld bieden.

Uw gezondheid is onze hoogste prioriteit. Als u Amoxicilline zonder recept koopt via deze Online Apotheek, zult u profiteren van zowel hoogwaardige tabletten als de gemakkelijke bestelprocedure. U kunt Amoxicilline bij onze apotheek kopen tegen een aanzienlijke besparing.

Wij controleren alle bestellingen voordat we deze verwerken om frauduleuze of illegale activiteiten te voorkomen. Of u nu bestelt via uw telefoon, computer of tablet, beveiligingsprotocollen zorgen ervoor dat al uw persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn. Wij zijn uw betrouwbare online apotheek voor tabletten, altijd beschikbaar wanneer u ze nodig heeft.

Belangrijkste redenen om Amoxicilline online te kopen

In dit digitale tijdperk is het voor patiënten eenvoudiger geworden om medicijnen online zonder recept te bestellen en deze discreet verpakt te ontvangen. Een online apotheek zoals de onze vergemakkelijkt dit proces door deze medicijnen online beschikbaar te stellen. We streven ernaar om onze patiënten kwalitatief hoogwaardige, veilige medicijnen te leveren tegen betaalbare prijzen en vooral zorgen we ervoor dat hun gezondheid en welzijn onze belangrijkste prioriteit zijn.

Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom u zou kunnen overwegen om goedkope Amoxicilline te kopen:

 • Laagste prijsgarantie: Ons online platform garandeert onze gewaardeerde klanten de laagste prijzen voor receptvrije tabletten.
 • Gemak van gebruik: Het bestellen van medicijnen online is eenvoudig. Onze website is uiterst gebruiksvriendelijk.
 • 7 dagen per week beschikbaar: Bestel met gemak elke dag van de week!
 • Veilige bezorging: Uw bestelling wordt moeiteloos bij u thuis afgeleverd.
 • 100% Veilige Transacties – SSL Gecodeerd: De gegevens van de klant blijven veilig.

We accepteren Visa, MasterCard en Paypal als betaalopties. Het veilig bewaken van uw Persoonlijke Informatie is onze grootste prioriteit. Daarvoor hebben we diverse maatregelen in het leven geroepen (waaronder technische, contractuele en administratieve veiligheidsmaatregelen) om de verzamelde Persoonlijke Informatie te beschermen. Onze apotheek voldoet aan alle eisen voor online aankopen, dankzij de hoge kwaliteit Amoxicilline tabletten en de voortreffelijke klantenservice.

Amoxicilline, het actieve bestanddeel in dit medicijn, maakt deel uit van een klasse geneesmiddelen die bekend staan als penicilline-antibiotica. Deze tabletten zijn door de FDA goedgekeurd voor gebruik bij mensen voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen, wat uiteindelijk leidt tot hun eliminatie.

Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van:

 • Bacteriële infecties van de sinussen (sinusitis)
 • Keelontsteking (faryngitis)
 • Gemeenschap-verworven longontsteking
 • Infecties van de huid en het onderhuidse weefsel
 • Urineweginfecties, inclusief die veroorzaakt door E. coli
 • Helicobacter pylori infectie, wat maagzweren kan veroorzaken
 • Middenoorontstekingen
 • Tandabcessen

Voor mensen met een verzwakt immuunsysteem is het behandelen van bacteriële infecties van vitaal belang om het risico op het ontwikkelen van een ernstige of potentieel dodelijke infectie te verlagen. Een bacterie is een micro-organisme dat in en op het menselijk lichaam leeft. Sommige bacteriën zijn nuttig, maar anderen kunnen ziekten veroorzaken.

Uit gegevens van klinische proeven blijkt dat orale tabletten net zo effectief zijn als andere beschikbare behandelingen. Amoxicilline tabletten zijn een optie voor de behandeling van bepaalde infecties, met name bij personen die geen succes hebben gehad met andere behandelingen.

Indien correct gebruikt, is het een uiterst effectieve behandeling voor bacteriële infecties. Dit betaalbare en algemeen verkrijgbare medicijn staat op de Wereldgezondheidsorganisatie's lijst van essentiële geneesmiddelen voor diverse bacteriële ziekten. In onze apotheek kunt u Amoxicilline tabletten kopen.

Hoe Amoxicilline Werkt

Amoxicilline is een antibioticum met een breed spectrum. De werkzame stof, amoxicilline, verstoort de eiwitsynthese van bacteriën door zich te binden aan hun ribosomen. Men gelooft dat het werkt door de groei van de bacterie te vertragen of volledig te stoppen.

Hoe Amoxicilline Werkt

Bij mensen beïnvloedt amoxicilline de bacteriën in het lichaam zonder schadelijke effecten op menselijke cellen.

Dosering

Amoxicilline is beschikbaar in orale tabletvorm met doseringen van 250 mg, 500 mg en 1000 mg. De dosering van het medicijn is afhankelijk van de aard van uw aandoening en uw algehele gezondheidstoestand. Hier volgen enkele algemene doseringsrichtlijnen:

 • Bacteriële sinusitis: 500 mg driemaal daags gedurende 7 dagen.
 • Faryngitis en tonsillitis: 500 mg driemaal daags gedurende 7 tot 10 dagen.
 • Gemeenschap-verworven pneumonie: 500 mg tot 1 g driemaal daags gedurende 7 tot 10 dagen.
 • Huid- en weke delen infecties: 500 mg tot 1 g driemaal daags gedurende 7 tot 10 dagen.

Tips van de apotheker voor Amoxicilline

 • Neem de tablet met of zonder voedsel in, maar bij voorkeur met een vol glas water.
 • Als u de tablet gebruikt voor de behandeling van een Helicobacter pylori infectie, moet u na de behandeling een stoelgangtest doen om te controleren of de infectie volledig is verdwenen.
 • Voor patiënten die Amoxicilline gebruiken voor langdurige bacteriële infecties, is het belangrijk om de medicatie gedurende een langere periode consistent in te nemen. Sommige bacteriën kunnen vele jaren overleven en vereisen een consequente behandeling.

Bestel Amoxicilline tegen de meest betaalbare prijs

Online apotheken vormen een kostenefficiënt alternatief om de medicijnen die u nodig hebt te verkrijgen. Als onderdeel van onze missie om klanten de beste prijzen aan te bieden, bieden we Amoxicilline aan tot 40% goedkoper dan de traditionele winkelprijs. Onze apotheek biedt een verpakking van Amoxicilline 250mg aan voor €30,48. Amoxicilline 500mg is ook erg populair - hier start de prijs per verpakking vanaf €39,38.

Bestel Amoxicilline tegen de meest betaalbare prijs

De kosten van medicijnen variëren op basis van de dosering en het aantal pillen in een pakket. Hoe groter het aantal pillen per pakket, hoe lager de prijs per tablet! Patiënten kunnen aanzienlijk besparen door te kiezen voor de generieke versie van Amoxicilline, die even effectief en veilig is als het merkproduct, maar aanzienlijk goedkoper.

Hoewel het lijkt alsof het controleren van medicijnprijzen een tijdrovende taak kan zijn, is het snel en gemakkelijk! Wij leveren deze informatie rechtstreeks, efficiënt en volledig online - u hoeft niet langer de telefoon op te nemen om uw apotheek te bellen.

Onze website stelt klanten in staat om veilig Amoxicilline tabletten te bestellen vanuit het comfort van hun eigen huis, in plaats van te moeten wachten in lange rijen bij de lokale apotheek. Koop de beste generieke Amoxicilline via ons online platform.

Voordelen van Amoxicilline

Als u een bacteriële infectie heeft geconstateerd, bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste behandeling om te herstellen. Amoxicilline is een goed verdragen, zeer effectief medicijn! Bovendien is dit product een van de veiligste geneesmiddelen in de geschiedenis, dat op grote schaal wordt gebruikt over continenten en bij mensen van alle leeftijden voor de bestrijding van bacteriële infecties.

De positieve aspecten van Amoxicilline voor mensen

 • Krachtig antibacterieel middel
 • Ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam
 • Werkt om bacteriën in het hele lichaam te verwijderen
 • Verbeterde absorptie van voedingsstoffen
 • Optimaliseert de algehele gezondheid.

Dit antibioticum, dat oraal wordt ingenomen, is een effectieve behandeling voor vele bacteriële infecties bij zowel gezonde patiënten als patiënten met een HIV-infectie. Over de hele wereld wordt Amoxicilline toegepast om diverse bacteriële infecties onder controle te houden. Amoxicilline wordt gezien als een zeer betrouwbaar medicijn.

Amoxicilline, een behandeling voor potentieel verwoestende bacteriële infecties, staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Als u besmet bent met de bacteriën die bepaalde infecties veroorzaken, is het wonderbaarlijk effectief. Laat ons uw bestelling voor Amoxicilline opnemen!

Hoe kunt u Amoxicilline zonder recept verkrijgen?

Hoe kunt u Amoxicilline zonder recept verkrijgen

Misschien bent u gewend om uw medicijnen op te halen bij een fysieke apotheek, maar online apotheken kunnen een praktische en efficiënte optie zijn om de medicijnen te krijgen die u nodig heeft. Veel mensen zijn op zoek naar een betrouwbare online apotheek.

Amoxicilline zonder recept

Klanten kiezen ons online platform vanwege het gemak en de uitmuntende klantenservice. De Amoxicilline die we aanbieden is zonder recept, wat betekent dat u ze kunt aanschaffen bij een apotheek zonder doktersvoorschrift. Ze zijn veilig en effectief, mits u de instructies op de verpakking volgt.

Als u tabletten bij de e-apotheek koopt, betaalt u alleen voor het product zelf. Tegelijkertijd is een bestelling die via de site wordt geplaatst goedkoper dan een aankoop in de detailhandel. We bieden ook snelle verzending op bestellingen in heel Nederland. Uw medicijnen worden snel en veilig bij uw deur afgeleverd. We hanteren de hoogste veiligheidsnormen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Contra-indicaties

U mag dit medicijn niet gebruiken als u:

 • allergisch bent voor amoxicilline of voor andere bestanddelen van het geneesmiddel;
 • lever- of nierziekte heeft;
 • kanker, HIV of AIDS, of andere aandoeningen die uw immuunsysteem kunnen verzwakken.

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met een voorgeschiedenis van, tijdens zwangerschap en borstvoeding. Amoxicilline wordt in lage concentraties uitgescheiden in de moedermelk. Behandeling van moeders die borstvoeding geven, mag alleen worden overwogen wanneer het risico van uitgestelde behandeling voor de moeder groter is dan het mogelijke risico voor de pasgeborene.

Informeer uw arts over het gebruik van dit geneesmiddel voordat u een medisch onderzoek ondergaat. De resultaten van bepaalde tests (zoals bloed- of leveronderzoeken) kunnen door dit geneesmiddel worden beïnvloed.

Bijwerkingen

De medicatie komt met een reeks mogelijke bijwerkingen, waaronder lage bloeddruk, duizeligheid, lichthoofdigheid bij het opstaan, verergering van astmasymptomen, gevoelens van zwakte, verminderde eetlust, buikpijn, constipatie, trillingen, abnormale hersenfunctie, nek- en rugpijn, aanvallen, gewrichts- of spierpijn, snelle hartslag, zichtveranderingen en hoofdpijn. Meer ernstige reacties op het geneesmiddel kunnen allergische reacties, het Stevens-Johnson-syndroom en leverproblemen omvatten. Als u onverwachte bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw zorgverlener.

Amoxicilline en alcohol

Beperk uw alcoholinname terwijl u Amoxicilline gebruikt, omdat dit bepaalde bijwerkingen kan verergeren. Het combineren van alcohol met deze tabletten kan leiden tot misselijkheid en overgeven, hoofdpijn, slaperigheid, flauwvallen of verminderde coördinatie. Het kan u ook blootstellen aan het risico van interne bloedingen, hartproblemen en ademhalingsproblemen. Bovendien kan alcohol een medicijn minder effectief maken, of in sommige gevallen zelfs nutteloos. Het kan ook leiden tot het medicijn dat schadelijk of giftig wordt voor uw lichaam.

Referenties

 1. Sweetman SC (Ed.). Martindale: the complete drug reference. London: Pharmaceutical Press, 2009.
 2. Product information Amoxicilline, via: www.cbg-meb.nl, Medicine information bank.
 3. Andreani J, Le Bideau M, Duflot I, Jardot P, Rolland C, Boxberger M, Wurtz N, Rolain JM, Colson P, La Scola B, Raoult D. In vitro testing of combined hydroxychloroquine and Amoxicillin on SARS-CoV-2 shows synergistic effect. Microb Pathog. 2020;145:104228.