Ons Team

MediLife is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2022 is opgericht door een team van ervaren professionals met een gedeelde visie. Elk lid van ons team heeft gewerkt bij grote farmaceutische bedrijven, waardoor ze een schat aan kennis en ervaring hebben opgedaan in deze sector.

Onze belangrijkste motivatie bij de oprichting van MediLife was de wens om mensen te helpen. We hebben allemaal de problemen gezien die de farmaceutische industrie met zich meebrengt. We hebben gezien dat medicijnen vaak tegen een te hoge prijs worden verkocht, waardoor ze voor veel mensen onbereikbaar zijn. Dit leek ons oneerlijk, en we vonden dat er iets aan gedaan moest worden.

Daarom hebben we MediLife opgericht. Ons doel is om medicijnen betaalbaarder te maken voor iedereen. We zijn het niet eens met de winstmarges die veel grote farmaceutische bedrijven hanteren en vinden dat mensen die medicijnen nodig hebben, deze tegen een eerlijke prijs moeten kunnen krijgen.

Bij MediLife streven we ernaar om een verschil te maken. Ons team werkt onvermoeibaar om de beste prijzen voor medicijnen te vinden en deze beschikbaar te maken voor consumenten. We zijn gepassioneerd over wat we doen, en we zijn toegewijd aan onze missie om gezondheidszorg toegankelijker en betaalbaarder te maken voor iedereen.

We zijn MediLife. Wij staan aan uw kant.

Jeroen van Dijk
Jeroen van Dijk
CEO
Sophie de Jong
Sophie de Jong
CFO
Pieter de Vries
Pieter de Vries
CTO
Lisa van Leeuwen
Lisa van Leeuwen
CMO
Emma Smit
Emma Smit
Medisch Adviseur
Willem Bakker
Willem Bakker
Serverbeheerder
Sander Jansen
Sander Jansen
Webontwikkelaar
Sarah Miller
Sarah Miller
Advocaat